Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkadeskinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Jag gjorde en snabb pastasalladmed ost och skinka. Krydda pastan med lite italiensk salladskrydda. pastaskinka i bitostmajsgurkarödlökitaliensk salladskryddaGör så här
Skär paprikan och skinkan i bitar och blanda ner i pastan tillsammans med gräslöken. Koka pastan i en gryta med lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpack-ningen
Det gäller ju att komma på bra lunchmat när man är på vift och pastasallad är inte fel. Till och med jag har badat i sjön (det har inte hänt på ett par år tror jag
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.