Pepparbiff med rödvinssås och hasselbackspotatis
I Nadjas kök
I Nadjas kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 4 skivor oxfilé
  • 150 gram
  • 200 graders ugn
  • i cirka
  • 15 minuter till
  • 65 grader
  • 4 portioner
  • 1 kg medelstora potatisar
  • 20 g smör
  • 2 krm salt
  • 2 msk ströbröd
  • 4 portioner
  • 1 msk smör
  • 1 finhackad scharlottenlök
  • 2 msk socker
  • 4 dl rödvin
  • 4 dl vatten
  • 1 msk balsamvinäger
  • 4 msk kalvfond
  • 1 msk maizena
  • 2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.