Inlägget Kraschad potatismedvitlökssmöroch saffran dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Lägg potatisarna på en plåt och “krascha” dem med en slev eller potatisstöt
Den här gången fick kålen sällskap av bakade tomater och en saftig bit oxfilémedvitlökssmör. Häll ytterligare rikligt med olivolja över kålen, krydda med salt och peppar och lägg några timjan-kvistar på toppen
Har ni fått tag i en bit oxfilé till nyår, men fortfarande inte bestämt vad ni ska göra med den. Så vips - innan ni vet ordet av har era planer på oxfiléochpotatis blivit så mycket festligare
Putsa oxfilénoch marinera minst en timme innan tillagning. Ta upp oxfilén, torka av den. Blanda med bearnaisesåsen och lägg tillbaka blandningen i potatisarna
Blanda med olja, salt, rosmarin och timjan. Skär upp köttet i skivor på en skärbräda, lägg tillbaka det på potatisenoch klicka vitlökssmör över köttet, höj värmen i ugnen något och ställ in plåten tills smöret nästan smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.