Pepparstek på fläskfilé med ugnsråstekt potatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pepparstek
  • 600 g fläskfilé
  • 4 msk grönpeppar
  • Smör till stekning
  • Flingsalt
  •  
  • Sås
  • 1 dl vatten
  • 1 dl kött- eller hönsbuljong gjord av tärning eller fond
  • 3 dl vispgrädde
  • eller matlagningsgrädde
  • ½-1 msk soja
  • 1-2 msk dijonsenap
  • eller ännu hellre ”dijonnaise”
  • Flingsalt
  • Nymalen svartpeppar
  •  
  • Ugnsråstekt potatis
  • 10-12 potatisar (Gärna oskalade mandelpotatisar)
  • 3 viltöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • Flingsalt
  • Nymalen svartpeppar
  •  
  • Till servering
  • 4 hg kantareller eller trattkantareller
  • Smör till stekning
  • Flingsalt
  • Några kvistar hackad persilja
  • Vinägrett
  • Tomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.