Igår gjorde Magnus PerMobergs citronfromage. Lägg 4 gelantinblad i kallt vatten i ca 5 minuter. Vispa upp 4 äggulor tillsammans med drygt 1 dl strösocker till en luftig smet
Koka upp vatten i en kastrull för att förbereda vattenbad. Bryt sönder chokladen på en tallrik och ställ över det kokande vattnet och låt chokladen smälta helt
Fick ett nytt tips om att prova PerMobergs variant istället. Halstrad råbiff med persiljesmör. I denna råbiffen passade det perfekt med kapris, det gav en alldeles lagom salt sting när man tuggade
-)Vi testade ett nytt recept med rödspätta i helgen. Ingredienser för 2 personerca 300 g spättafiléSaltVitpepparFyllning½ dl kräftost1 msk dillSås3 dl matlagningsgrädde½ dl kräftost1 fiskbuljongtärning2 msk dill2 msk citronSaltVitpepparGarnering1½ dl skalade räkorDillCitronGör så härSätt ugnen på 200 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.