Persiljejärpar med gräddsky
ErikssonMaria -
ErikssonMaria -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 2 rostbröd
  • 2 dl mjölk
  • 800 gram nötfärs
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 ½ dl vatten
  • 1 msk tomatpuré
  • 1½ msk potatismjöl
  • 1 knippe bladpersilja eller ½ dl fryst
  • 1 tsk vitpeppar
  • 1 tsk salt
  • Sås
  • 1 liter köttbuljong (2 tärningar och vatten)
  • 2-3 tsk soja
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 ½ msk svartvinbärsgelé
  • 2 dl grädde
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.