Persisk restaurang: Auberginegryta med kött och ris
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • kött
  • 1 st
  • gul lök
  • 1 tsk
  • malena gurkmeja
  • smör
  • 2 msk
  • mjöl
  • 1,5 liter
  • vatten
  • 2 msk
  • tomatpuré
  • 0,5 st
  • köttbuljongtärning
  • 0,5 st
  • citron
  • 1 krm
  • peppar
  • 3 st
  • auberginer
  • raps- eller solrosolja till stekning av auberginerna
  • 4 msk
  • tomatpuré
  • 1 st
  • gul lök
  • smör
  • 0,5 tsk
  • dragon
  • 0,5 tsk
  • timjan
  • 0,5 tsk
  • rosmarin
  • salt och peppar
  • 1,5 liter
  • vatten
  • eventuellt 1 vitlöksklyfta
  • 0,5 kg
  • ris
  • 2,5 liter
  • vatten
  • 2 msk
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.