S Sparanågrafinablad och lite pinjenötter till dekoration. Skölj tomaterna, ta bort kärnhus och fäste, lägg i matberedaren, sen lägger man i basilika, pinjenötter, vitlök, riven parmesanost, ricotta och olja
Milian tycker att det funkarlikabra med ett glas mjölk. Nu på förmiddagenharjag å min lilla unge bakatpizzabullar å eftersom det är så grymt gott å lätt attbaka tänkte jagbjussa på receptet
Glöm inte atthälla på lite extraolivolja högst upp, speciellt om du gör en mer fastpesto. Häll upp på glasburk och stäng med lock så håller det sig upp till två veckor i kylen
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
4 2 st vitlöksklyftor 2 krukor basilika 1/2 dl pinjenötter 1 dl olivoljaca 40 g finriven parmesanost 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på attirra runt i butiken
Ramslökspeston är klarattservera. Rensa och skölj ramslöksbladen. Västerbottenost funkarocksåRostasolrosfröna i en stekpannaca fem minuter så att de får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.