I går gjorde jag i ordning några kycklingfiléer som jag fyllde med pesto, mozzarella och salami, se'n var det tänkt att Leif skulle grilla dem när han kom hem från jobbet
Wow, onsdagen är redan här. Jissus, min första arbetsvecka har redan tagit sig igenom halva tiden. Jag är trött, lite lätt mörbultad och har inte helt ställt om mig till "vardagslivet" än
De klassiska kryddorna till lammstek är ju rosmarin och vitlök och det använde jag till den här lammsteken men jag valde även att fylla den med pesto vilket gav en väldigt god kryddning
Vänd fiskfiléerna i mjölblandningen och skaka av överflödigt mjöl. Fiskfiléer limone4 port700 g vit fisk1 tvättad citron½-1 tsk salt2 msk vetemjölnymald svartpeppar3 msk fint hackad bladpersiljasmör eller margarin och olivoljaTill serveringKokt eller pressad potatiscitronklyftorsockerärter eller broccoliBlanda på en stor flat tallrik rivet skal av citronen med vetemjöl, persilja, salt och peppar
Lägg fiskfiléerna platta eller dubbelvikta om du vill få plats med många i pannan – ihoprullade. Sjud upp fiskbuljong och häll den över fiskfiléerna så att den nätt och jämnt täcker fisken
Oj oj oj. vad mätt jag är. och vad nöjd jag är. )Kvällens middag blev över förväntan god. Hade föreställt mig att det skulle bli bra men överträffade mig själv
) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
En tomatsallad behöver inte alltid serveras kall. eller vänta det skall den aldrig göra. den skall alltid vara rumstempererad för att den skall smaka som bäst
Pestofyllda tomater (2-4 st)2-4 stora tomater (2 bifftomater eller 4 vanliga)1/2 kruka färsk basilika2 msk pinjenötter2 msk näringsjäst1 msk olivolja1 msk citronsaftHimalayasaltSvartpepparSkär locket av tomaterna och gröp ur det blöta i dem (spara de köttiga väggarna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.