Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Strö över pinjenötterna och lägg på dinpestolax. Bottna en litenugnsform med bakplåtspapper eller smörj en litenugnsform, strö liteflingsalt och lägg på din frysta laxfilé
Pestolaxen tror jag skulle komma mer tillsin rätt serverad med pressad potatis och lax serverad till matvetesalladen tror jag bara ska kryddas t ex med citronpeppar och sedan stekas antingeniugn eller i stekpanna
i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. e. s. t. o. l. a. x. m. d. p. n. j. ö. r. &. b. k. å. H. ä. g. c. L. C. F. 4. 3. è. f. î. h. 1. 9. 0. S. v. /. 2. G. u. R. ,. B. U. K. -. 5. @. 8. M. d l. g r
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.