5 dl vispgrädde1. 5 dl strösocker1 dl sirapi en glasskål med lite högre kanter, jag brukar ta en sådan där pyrexrund form med ca 12 cm kanter. Ställ in i micron och koka 8 minuter för mjukare knäck på full effekt, 9 minuter lite segare och hårdare. 5 dl vispgrädde. 5 dl strösocker. 8 minuter. 9 minuter l
Servera soppan med bröd. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Vispa grädden och servera den till, garnera med hallon. ) Borde nästan tillhöra gruppen Cupcakes då den är gjord och bakad i en kopp men den påminde lite om kladdkaka
Hacka dillen och lägg ner den i soppan och smaka sedan av med salt och peppar. Klart. Fräs löken och vitlöken i lite smör i en kastrull och häll sedan på vattnet och vispgrädden
Häromdagen gjorde jag Hallonfool med krossade oreokex. Denna efterrätt går egentligen att göra med vilka bär och kakor som helst men jag tycker att just hallon & oreokex passar väldigt bra tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.