150 g Philadelphia Light Naturell. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1
)Philadelphiaost passar ju att baka av och även ha i matlagning. Ibland om man inte har grädde hemma och behöver en krämig sås, så tar jag Philadelphia och gör sås av
200 g Philadelphia Classic Naturell. Lägg ringformar på en plan bakplåt (storlek 6 x 7 cm). Rör ihop kexsmulorna med det smälta smöret och fördela ut massan i ringformarna
Vispa samman Philadelphia, yoghurt och vaniljsocker med elvisp. Blanda därefter gelatin- och sockerblandningen med Philadelphiasmeten och häll på skalet i springformen
Philadelphia bullar i långpannan. 200 gram philadelphiaost. Grädda i ugnen i 200 grader ca 20 minuter och skär sedan upp kakan/bullen i 30 st rutor ( går jätte bra att frysa ) Philadelphia bullar i långpannan. 200 gram philadelphiaost
500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad. 150 g vaniljkex 70 g osaltat smör 500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad2 dl vispgrädde 4 gelatinblad 60 g 3 msk florsocker 1 äggvita 1 citron 1 lime ev små marshmallows till garnering
1600 g Philadelphia Original. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
Rör ihop ägg, Philadelphiaost & mjöl till en slät smet. Det här blir 6- 8 st stora underbart goda, maffiga muffins med fyllig smak av choklad, både från kakaopulver & den nya philadelphiaosten, Marabou. 1 ask Philadelphiaost Marabou, 160 g
4 Steg Rör ihop florsockret (55 g) med Philadelphiaosten i en skål, tills att blandningen blir mjuk. 440 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad
1600 g Philadelphia Original. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
200 g Philadelphia Tryffel. 3 msk olivolja 2 tsk svartpeppar 1-2 klyftor vitlök , skivade1 dl vatten (eller vitt vin)200 g Philadelphia Tryffel 350 g färsk pasta (t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.