Höstgryta på hjortinnanlår och färggranna rotfrukter Print Författare. Under sommarmånaderna och en bra bit in på hösten är det enkelt att leva gott här i Norden, och i Sverige
Skär morötter och palsternackor i stavar, skär löken i klyftor på en dryg centimeter. Dela en hel vitlök i klyftorna, men behåll skalet på, och lägg de oskalade vitlöksklyftorna tillsammans med alla grönsakerna på en ugnsplåt
Jag åt ett långkok på kalv - Banquette de veau - i egen version med svamp och rotfrukter som var helt otroligt och eftersom det var kalv tänkte jag att jag får bourgogne eller sydfranskt - men icke
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på creme fraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Lägg rotfrukternapå en plåt. Lägg allt i en bunke och häll på lönnsirap, olja och salt. Rotfrukter. Rör ner äggulorna och sjud blandningen försiktigt under omrörning i vattenbad eller på lägsta värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.