1. Sätt ugnen på 175 grader. Skala och koka potatisen. 2. Fiskbiffar. Ta bort ev ben ur fisken, lägg den i en matberedare tillsammans med ägg, grädde, persilja, citronsaft, salt och svartpeppar
Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret. Börja med ytterst lite smör under kraftig omrörning. Var noga, annars skär det sig (muffinsarna blir goda ändå)
Idag kombinerar jag frasig bakbanan med en fräsch rabarbersallad till min lunch. Rabarbersallad. Tillsammans blir det en fin blandning av krispigt, friskt, lite sött och mycket fräscht i varje tugga
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.