Börja medtomatsalsan så att den får stå och samla ihop smakerna en stund innan det är dags att äta. Vilken fullträff det här blev, jag är så nöjd och glad med hur första veckodagens middag blev
Tillsätt skivad chorizo och låt den steka med en stund. Skala och finhacka löken. Tomatsalsa. Skala och grovhacka löken och fräs den i en gryta med olja
Skala och tärna mangon. Lägg äggulor, grappa och strösocker i en kastrull. Ställ kastrullen på låg värme och vispa tills sabayonnekrämen är luftig och har tjocknat något
Servera osten med marmeladen och mandlarna. Häll i sockret, rör om och koka upp. Koka dem tillsammans med citronskal -saft och stjärnanis ca 15 min under lock
Blanda upp bönorna med det strimlade och hackade samtmed vinäger, olja och persilja. Finriv det yttersta gula skalet av citronen och blanda med salvian och lite olivolja
Men när vi flyttade så hamnade den i ett förråd och föll i glömska men så i samband med årets vårrensning hittade jag igen den och tänkte att nu måste den komma till användning igen
Nachos med ost ochtomatsalsa i ett foliepaket på grillen som en liten aptitretare. Och sedan vidare på grillen med tortillas fyllda med tacospett, guacamole, gräddfil, marinerad rödlök och tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.