Piggvarmed skirat smör ochpepparrot var ingen favorit när jag var yngre, jag tyckte att det mest bara smakade pepparrotoch var inget som jag längtade efter
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Naturell piggvarmed stekta champinjoner, smörslungade nypotatisar och finhackad gräslök. Lägg allt i långpannan, krydda med salt, vitpeppar och lagerblad
Piggvar på ben - klippt och delad längs ryggbenet. Gnid in dem med salt, peppar och olja. Skala sparrisen från nedre kanten av knoppen och längs hela stammen
1 hel piggvar. 150 g pepparrot. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 hel piggvar 50 g pepparrot 1 citron 200 g Arla® Svenskt Smör hackad färsk dill salt
Piggvarmed kantareller, västerbottensost och vitvinssåsPortioner. Ta bort huvudet och stjärtfenan på piggvaren, dela fisken mitt i ryggraden och klipp sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.