Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 kg Potatis (fast sort) 2 st Gula lökar 400 g Kallrökt lax 4 st Ägg 4 dl Vispgrädde salt och peppar Till servering Skirat smör
Piggvarmed skirat smör och pepparrot var ingen favorit när jag var yngre, jag tyckte att det mest bara smakade pepparrot och var inget som jag längtade efter
Naturell piggvarmed stekta champinjoner, smörslungade nypotatisar och finhackad gräslök. Lägg allt i långpannan, krydda med salt, vitpeppar och lagerblad
Piggvar på ben - klippt och delad längs ryggbenet. Gnid in dem med salt, peppar och olja. Koka skalen i vattnet tillsammans med kryddorna och citron i ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.