Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Piggvaren är en klar favoritiblandplattfiskarna. Eftersom fisken är mild och rejäl i köttet är den precis som hälleflundra perfekt ikombinationfinpotatis, nyriven pepparrot och skirat varmt smör
Piggvar med skirat smör och pepparrot var ingenfavorit när jag var yngre, jag tyckte att det mest bara smakade pepparrot och var inget som jag längtade efter
Piggvar. Greppa stjälken och använd en litenknivtills de inre mjuka bladen dyker fram. Hetta upp en stekpanna, lite olja, salta och peppra piggvarsfiléerna
1 hel piggvar. 11 citron. 1hackad färsk dill. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 hel piggvar 50 g pepparrot 1 citron 200 g Arla® Svenskt Smör hackad färsk dill salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.