Så här gör du pinchos. Toppa med nötter. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Räkna med 3–5 pinchos per person. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar
Pinchomed parma, ost och melon. När vi var i Spanien för några veckor sedan så ”levde” vi på pinchos. Detta är en superenkel och supergod variant som serveras med ett glas bellini
Så här gör du pinchos. Toppa med nötter. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Räkna med 3–5 pinchos per person. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar
Klä insidan av en terrinform med plastfolie. AnkpatéPortioner. Fyll terrinformen med smeten. Vik plastfolien över terrinen och ställ formen i en ugnsfast form med vatten i botten
Pinchosmed tomatröra. Pincho´s och Tapas. Vi hade en lugn och mysig fredag-kväll med mat och dryck och vi satt uppe och pratade långt in på småtimmarna, snarare halv tre på natten
Väntar ni på recension och bilder från mitt restaurangbesök i torsdags med Olivia då vi åt italienskt på nyöppnade Taverna Gusto eller från mitt och Leif besök på tapas-restaurangerna Pinchos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.