Återkommer med besked om hur det blev - flipp eller flopp. (Brasklapp Om du tycker att det är konstiga styckeindelningar och ibland för lite avstånd mellan styckena så beror det på att jag verkligen inte är överens med bloggers redigeringsverktyg
Rabarbergranité förvandlas snabbt till en Rabarberslushie medLime och Fläder genom att man blanda ner färskpressad limesaft och toppar upp medflädersaft innan man serverar
Rör sedan försiktigt ned grädden och äggvitorna i ost- och ägguleblandningen. För er som tycker om lime kan jag verkligen rekommendera att göra denna otroligt goda lime cheesecake
Häll smöret i bunken, blanda och fördelar ut massan i formen. Blanda den kondenserade mjölken med äggulorna, gräddfilen, vaniljsockret och limesaften (och skalet) i en bunke
Strimla alla grönsaker, gärna i matberedare eller med mandolin. Sätt på locket och låt stå i kylen några timmar innan servering, salladen håller sig i minst en vecka i kylen, förmodligen längre
Jag älskar tacos och älskar matpajer och denna påminner en hel del om den vanliga tacopajen med creme fraiche som jag brukar göra, men denna är i större format
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.