Hej hopp gummisnopp. Redan onsdag, jag blir mörkrädd. Men ack vad man hinner mycket om dagarna. (eftersom man aldrighinner ta sigtid att tänka efter va klockan är) det säger bara poff så är klockan nio och det är dax att tänka på refrängen
Det pratas ganska mycket imedia nu om att vi svenskar äter väldigt mycket kött, men samtidigt så börjar en trend växa att laga mer vegetarisk mat i våra hushåll
Eftersom magen är som den är så har det inteblivit så mycket med träningeni veckan. Min mage har varit helt i olag efter att vi kom hem från Kap Verde och när jag fick feber i veckan tog jag och gjorde ett besök på VC
Surkål hjälpte mig att återställa magen efter att malariatabletternavi blev rekommenderade att ta när vi åkte tillTanzania förra hösten totalt förstörde min mage
2 dl puré på päron eller katrinplommon. 12 dl puré på päron eller katrinplommon 2 tsk messmörSå gör du. Blanda fruktpurén med messmöret väl och häll upp i 2 glassformar. Ställ i frysen ca 4 timmartills glassen stelnat
I början när liten skulle lära sig äta vanlig mat så körde jag stenhårt på istärningssystemet. Ett par tärningar morotspuré, ett par med fisk och så lite ärtor och squash kanske, så hade jag en fullgod lunch eller middagtill henne
Idag är det en hel del på den där to-do-listan. Och jag antar att jag kommer vara rätt slut när jag kommer hem, i alla fall såpass att jag förmodligeninte har någon större lust att ställa mig och laga en senare lunch
En matig, enkel och fräsch sallad är bästa sommarmaten. Ni vet när vi var i Örebro och var på Ingeborgs och käkade en varm rödbetssallad med vaniljpäron, chevré och valnötter, som var galet god, tänkte jag direkt att det här måste jag fixa hemma
När magenintevill vara med men hungern fortfarande är intakt är det här en bra rätt. Gurkmeja, ingefära, kokosmjölk och övrigaindiska kryddor är alla antiflammatoriska och utmärkta och lugnande för magar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.