PissaladièrePortioner. 4/br>Du behöver. 2 st smördegsark karamelliserad lök. 100 g Socker 2 st gula lökar - finhackade salt och peppar sötsyrliga lökar
10-15 portioner. 1. Sätt ugnen på 225°. 2. Skala och dela lökarna. Skär halvorna i tunna skivor. Skala vitlöksklyftorna och tryck till dem lite med bredsidan av kniven
Igår fullkomligt frossade vi i tapas. Magarna stod åt alla håll. Vi blev så proppmätta att vi inte orkade få i oss någon efterrätt innan vi skulle iväg på konsert
Pissaladière är en sydfransk klassiker med kraftfull smak och härlig sälta. Pissaladière. 1 paket smördeg (den färska som finns i kyldisken eller förstås hemgjord)
Jag valde en pissaladière. Mina vänner som jobbar i finansdistriktet the City, kan naturligtvis den delen av stan bättre än jag som arbetsmässigt håller till i the West End
Grädda pissaladièren i ca 20 min. 1. Blanda mjöl, salt, jäst och brödsirap. Häll sen i vattnet och bearbeta degen för hand eller med maskin tills allt är ordentligt blandat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.