Pistagerullat vildsvin med sockerärtor och rödvinsolivsky
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g benfri kotlettrad
  • 50 g pistagenötter / alternativt hasselnötter
  •  
  • Rödvinsolivsky
  • 1 msk tomatpuré
  • 2½ dl rödvin
  • ½ dl kalv- eller viltbuljong
  • 4 msk olivolja
  •  
  • Risotto
  • 3 dl avorioris
  • 1 schalottenlök
  • 2 msk olivolja
  • 2 dl vitt vin
  • 1 l ljus kycklingbuljong
  • 100 g riven parmesan
  • 1 msk smör
  •  
  • Sockerärtor
  • 200 g sockerärtor
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.