Fräs morötter, purjolökochpaprika i lite olja några minuter på ganska hög värme. I vilket fall fräste jag ihop en jättegod och fräsch nudelwok med fläskfilé, paprika, purjolökoch morot, med en aning indonesisk touch (mest beroende på sojan Ketjap Manis)
Smaka av med curry och salt. Med det inte menat att jag inte uppskattar riktigt het currypasta, men jag har glömt av att använda just den här som blir så god just i en sådan här gryta med grädde
min fina svägerska är med i Viktväktarna så jag har varit hemma hos henne och blivit lite inspirerad, dom har faktiskt riktigt bra recept och jag gör om dom lite för att passa min kost
Mumsig morotssoppa med kokosmjölk, ingefära och lime. Servera med vitlöksbröd till. Häll tillbaka soppan mixad i crockpott när allt är mixat koka upp den häll i svamp ochpurjolökenoch kör på hög tills gästerna kommer
Och i stället för att runda av med grädde blev det en mjölk- och mjölredning som rörs i på slutet. Soppan såg trevligare ut på bild med fina hela bitar men smaken är ändå viktigast - så ner med mixern bara
Vitkålssallad med morot ochpaprika. Förra helgen gjorde jag en god lasagne (det är inte ofta jag hinner laga mat nu för tiden men ibland händer det ) och till det serverade jag en jättegod krispig sallad med fräsch dressing
Teriyaki är en tillagningsteknik med ursprung i Japan, den är baserad på en söt sojabaserad sås som man marinerar kött eller fisk i och där man sedan antingen grillar eller ugnsbakar (med övervärme) proteinet
Vi käkade den smarriga gratängen med lite pizzasalladoch squashröra vid sidan av. Den här smakrika pastagratängen, med morot, paprikaoch ajvar, blev helt perfekt krämig för min smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.