Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet. 2 pizzor p
Jag har tidigare gjort pizzabotten på blomkål, men ska erkänna att jag tycker det är svårt att få dem att hålla ihop - om man inte vräker ner en massa ost som smälter och då fungerar som klister
Denna gången ville jag dock göra bottnen på ett lite annorlunda sätt, för att få den lite mer krispig, och jag använde mig därför av blötlagt bovete och quinoa
Men nu är både shorts, busvisslande unga kavaljerer och vanliga pizzor för evigt förpassade till minnesbanken, och bara man inte jämför och hakar sig fast vid hur det SKA smaka eller vara så är det helt okej
Ta upp degen på bakbord och arbeta igenom den. Mixen köpte jag på Senza Glutine, som också har en fysisk butik med allehanda glutenfria produkter i Stockholm
Jag ligger och försöker skriva samtidigt som jag har Netflix och Food matters på i bakgrunden, Instagram chatten igång och mina gamla glasögon på mig med helt fel styrka
Pizzorna blev fantastiskt goda, Ulf tyckte till och med att den var bättre än den vanliga pizza de brukar göra själva och som de haft på sina restauranger, ett betyg jag blev mycket glad över
Jag är så glad att jag har utvecklat ett jävlaranamma på gymmet nu och verkligen kan pusha mig. Dock var det lite svårt att hålla samman hållningen med träningsvärk i coren Speciellt i armhävningarna, men jag körde som sagt på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.