Vi gör gärna plättar både tillfrukost och mellis här hemma. Jag tycker om att göra plättar – för då får jag en ursäkt till att använda min fina plättlagg i gjutjärn, men självklart går det lika bra att klicka ut i vanlig stekpanna
Vissa rätter passar både till dessert och tillfrukost. Väljer du att göra det här så slipper du onödigt tillsatt socker så du kan med gott samvete avsluta eller börja dagen med något gott
De passar antingen tillfrukost eller som ett större mellanmål. Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Det räcker tillfrukost för oss tre, eller varför inte mellis. Perfekt då man kommer hem från förskola och skola att tillsammans svänga ihop lite scones och mysa lite medan det blåser och håller på utanför
Dessa havreplättartillfrukost är ingen annat än god måltid rik på protein och fiber. Stek små plättartills de är gyllene på båda sidor och servera med keso och banan eller annan färsk frukt
I morse var det tomt på bröd i frysen så då tog jag till detta recept som jag sparat från facebook nån gång och därför inte riktigt har koll på var det kommer ifrån ursprungligen
Mina plättar och pannkakor blir aldrig detsamma från gång till gång. Jag gillar de mer höga luftiga plättarna och satsade på generöst med bakpulver denna gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.