Chokladälskare har rätt – det BORDE vara LAG på att äta Choklad – varje dag tycker du inte. Studier visar att kakao hjälper till att syrsätta hjärnan – så vi blir alltså faktiskt SMARTA av choklad =)
Frysa Nästan alla slags frukter, bär och grönsaker kan frysas utan att först förvällas. För att grödorna säkert ska hålla formen rekommenderas en lätt förvällning
Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
Tror nog att det kan vara den smartaste efterrätten som finns. Det går fort att göra och några få ingredienser som grädde och choklad är det enda som behövs
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. En perfekt rätt att göra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det är safttider, både för att dricka och göra saft. Mamma använde de sista, träiga, rabarberna på sensommaren för att koka mängder av saft som sedan frös in för att drickas när nästa sommar kom
Det är så enkelt att det kan tänkas att vi aldrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vida vi inte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investera i ett helt rökeri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.