Som vanligt när det gäller cookies så är det viktigt att hålla koll på tiden – det är ofta svårt att se om kakor av det här slaget är färdiga bara genom att titta på dom, dom blir lätt för gräddade ochdärmed alldeles för hårda
Dunka formen lite lätt mot underlaget för att bli av med luftbubblor och låt kolan svalna en aning. Jag hade inget mörkt muscovadosocker så jag tog på lite flingsalt ist och mums va gott det blev, perfekt julgodis
Kolaoch Hallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Jag gjorde min egna tolkning med syrliga hallon istället och resultatet är fantastiskt gott, jag toppade denna med italiensk maräng som jag brände av och dekorerade med färska hallon
då var receptet glutenfritt men jag körde det med gluten och gjort några små ändringar. Till sist strör du över toppningen tryck lite lätt med händerna på toppningen
Låt stelna en liten stund (verkligen kort stund alltså) och strö sen över flingsalt. Därför får man ibland bege sig ut i kylan på balkongen och fotografera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.