Så en smoothie fick det bli med grekisk yoghurt, banan, några frysta jordgubbar, kanel och proviva…. Denna gång var det en hel förpackning med plommon, åh det skulle bli sååå gott, ha skulle äta HELA tiden bla bla bla
Min absoluta favorit var den här plommonsylten och igår bestämde jag mig för att koka en ny sats. Kärna ur plommonen och lägg dem i en kastrull tillsammans medkanelen, kardemummakärnorna och vattnet
Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Skålla plommonen och låt dem ligga i en kastrull med lock ett tag så att skalen krusar sig och färgen från skalen hinner gå in i fruktköttet (blir mycket vackrare så)
Blanda ner vetemjöl och margarin om vartannat, arbeta nu med händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Och dagens frukost blev gröt med hemmagjord plommonsylt. Hemma hos mamma och pappa är träden överfulla av frukter och jag fick plocka en kasse med plommon med mig hem
Jag är väldigt sällan sjuk och mycket tror jag beror på att jag tränar regelbundet och att jag äter bra mat med mycket näring som gör att kroppen klarar av att stå emot förkylningar och liknande
Toppa med valfria bär/frukt eller ät som den är. Kanel. 1. Riv äpple, vispa i ägg och rest. Ingredienser. 2. Använd antingen en mugg eller skål som tål mikro
Mumsig rawfood chia pudding med äpple och kanel, perfekta mellanmålet som León älskade. Häll i mandelmjölken i en kanna eller bunke, häll över chiafröna och vispa runt med en visp tills det börjar tjockna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.