Lägg ner naanbrödet ett i taget med den smörade sidan nedåt. När såsen puttrat en tag på spisenoch smakerna trädit fram gjorde jag små fickori såsen och knäckte i fyra stycken ägg
Silly me, så det fickbli blev pocheratäggistället den kvällen. Jag gillarverkligen att använda gulan från ett ägg som sås ochsärskilttill svamp – det är en ren njutning att äta
Ta upp äggenförsiktigtmed hålslev ochläggiiskallt vatten eller på hushållspapper. Så snart första ägget gått i så är det bara att fortsätta med resterande tre
Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, ochlägg det pocheradeägget på parman
Ikväll gjorde jag några lyxiga mackor medpocheradeägg, spenat, lax ochhollandaisesås. Det var första gången som jag pocheradeäggoch jag måste erkänna att särskiltfina blev de inte, men de smakade bra i alla fall
Pocheratägg. Vispatill vattnet så det skapas en virvelochläggiäggen. Knäck äggeni kaffekopp. Tillsätt smör och mjölk, krossa potatisenoch blanda runt med salt, peppar ochfintriven pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.