Receptet är hämtat ur "A Tavola - till bords på italienska" av EvaldNalin. Olivolja är aldrig fel och här fick jag chans att använda olivoljan jag köpt direkt på en gård på Rhodos
Smaka av med salt och svartpeppar. Fräs allt tillsammans med 2 vitlökslöyftor (pressade) i lite olja i en rymlig stekgryta. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar
Dorar el pollo y salpimentar. Cortar los filetes de pollo en trozos grandes. Jag kommer fortfarande ihåg hur makalöst gott jag tyckte den var då och det är ett recept som fortsatts att lagas hemma alla dessa år och som jag själv gärna använder om jag vill imponera
Salta och peppra. Vänd klubborna efter halva tiden. Krydda med salt, peppar och oregano. Koka upp 4 liter vatten och salta lätt. 800 g skalade tomater på burk. 1 tsk salt. 1 dl Zeta Oliver Kalamata urkärnade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.