Pot au Feu med senaps- och schalottenlöksgrädde
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 st färskpotatis
  • 900 g kycklingbröst
  • 1.5 l vatten
  • 4 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
  • 100 g steklökar, små
  • 1 st morot
  • 100 g zucchini, ca 1/3 zucchini
  • 10 st sockerärtor
  • 50 g savoykål, ca 1/4 huvud
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk dijonsenap, grov
  • 1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
  • 2 msk gräslök, färsk finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.