Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Lägg laxen runt om och servera med en klick crème fraiche smaksatt med rivet citronskal. 1 kg färskpotatis. 1 kg färskpotatis 250 g sparris 1 st rädisor knippa 2 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger salt och peppar 0. 5 dl hackad dill 200 g färskrökt lax Servera med
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Om färskpotatisen är av den lite större sorten – skär den i halvor eller kvartar
Låt stå i kylskåp med plastfolie över fram till servering. 700-800 g färskpotatis eller vanlig potatis. 2-3 msk finhackad gräslökKoka potatis (helst färskpotatis) och låt kallna. Potatissalladen blir bara godare om den får stå ett tag före servering gärna 6-24 timmar
Ställ potatissalladen kallt. Börja med att vispa samman alla ingredienserna till marinaden. Lägg dem i en skål och häll över marinaden medan potatisen ännu är varm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.