Potatissallad med halstrad gravlax och caesardressing
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 romansallatshuvuden
  • 300 g potatis, kokt
  • 300 g gravad lax, skivad
  • svartpeppar
  • 1 schalottenlök, skivad
  • 1 knippe gräslök, skivad
  • 4 tomater, skivade
  • 2 dl naturella brödkrutonger
  • 1 äggula
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 sardeller
  • 1 tsk Dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1/2 dl solrosolja
  • 1/2 dl lättfil
  • 1 dl parmesanost, riven
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.