Idag morse när jag vaknade av det smattrande regnet mot fönsterrutan tänkte jag. vad hade inte passat bättre än att somna om, ligga och dra sig löjligt länge, stå upp och äta en en sen frukost eller brunch och läsa tidningen i lugn i ro och kika på lite kungligt bröllop
Som tillbehör till köttet blev det en potatissufflé med grön pesto och mozzarella. Som tillbehör till köttet blev det en potatissufflé med grön pesto och mozzarella
Smörj en kakform med hälften av det smälta matfettet och strö på hälften av ströbrödet. Mosa potatisen medan den fortfarande är varm och mosa den genom en potatispress
1. Skala potatisen och skär den i mindre bitar. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Häll bort vattnet och ånga av potatisen
Hemmets Journal
Potatissufflé. 1 l vatten½ dl salt1 gul lök, skalad och klyftad2 vitlöksklyftor, skalade och hackade½ msk krossad svartpeppar1 bunt färska, grovhackade örtkryddor,t ex basilika och timjaneller ½ dl torkade örtkryddor1 knippa grovhackad persiljaPotatissufflé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.