something nice for your sweet. Basil Ice Cream & strawberry compote. Jag använder thaibasilika värjer dag till min matlagning på restaurang, jag har aldrig tänker mig att använda till sötsaker förut till jag hitta ett glass recept som ha smak sättning med basilika
Nice Cream – Nyttig glass som uppskattas av alla i familjen. Glassäsongen är här. Dessa supergoda nice cream bowls är helt mejerifria och innehåller endast 2 ingredienser
Den här veckan har gått superfort. Fortsätt med apelsinchokladkrämen. En av många bra saker med att gå på högskolan är att när man väl har lov, så har man väldigt långt lov
Som ni vid det här laget vet så fryser jag in de bananer som har sett sina bättre dagar. När jag var liten brukade mamma doppa frusen banan i mörk choklad och det blev som en glasspinne
Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Idag börjar Ankis semester och för Håkan är det sista arbetsdagen, härligt med lite ledighet. Men vädret är väl inte något vidare för att vara "semesterväder", regnet har fallit mesta delen av dagen så det har mest blivit inomhussysslor
Dessutom uppfann vi ett nytt uttryck när vi lagade till en "OOG" lammfärssås att servera till pasta och fortsatte med en fantastiskt god vegetarisk burgare
Jag blev så förälskad i receptet på blueberry nice cream som jag visade er under föregående vecka, att jag nu bestämde mig för att göra en liknande varint - fast med jordgubbar
Vi stekte ankbrösten som vanligt och det skulle tillsättas vin och fortsätta att tillagas i ugnen. (mjölmängden kan variera beroende på vad man använder för potatissort) Forma till små bollar och koka i rikligt med lättsaltat vatten i ca 10 minuter, när knödlarna flyter upp till ytan så är de färdiga
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Bred ut fisken i en ugnsfast form. Ställ in formen i mitten av ugnen och tillaga i ca 25 minuter. Efter att ha testat Mativeckans GI-kasse var vi sugna på att testa Linas matkasse, som det finns reklam överallt för
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.