Vi har hittills hunnit med två teman – rabarber och jordgubbar. Glöm inte att följa oss på instagram och att tagga era bilder med #månadensgröna – vi repostar generöst
Den här månaden är det Annie som är värdinna för månadens gröna och hon har gjort en grymt läcker färskpotatispizza som verkligen får det att vattnas i munnen på mig
Det har blivit mycket godsaker sista tiden och byxorna spänner så nu varvar jag ned med lite snällare rätter vilket passar perfekt när Julia är vår januarivärd för månadens gröna och har temat billig vardagsmat
Fyllningen i den här rätten går förresten att byta ut till valfri vego-bolognese så länge den inte innehåller allt för mycket vätska – förutsatt att du ej är sugen på en vattnig paj
Jag tyckte att vi även skulle tillsätta lite av våra egenodlade rabarber. Det var en ren chansning att kombinera tomaterna med rabarber, men de passar verkligen otroligt bra ihop
– Annie. Det här är mitt bidrag till Månadens gröna, som har morötter som tema i mars. Månadens gröna är en säsongsanpassad vegetarisk bloggutmaning för alla som vill dela med sig av och/eller vill ta del av gröna recept
– Annie. Därför är det också temat för Månadens gröna, som jag är värd för nu i juni. För er som inte vet vad Månadens gröna är så kan det sammanfattas bäst med dessa bilder
Det här är också mitt bidrag till Månadens gröna, som har kål som tema i november. Värm på potatisen i ugnen precis innan servering – runt 5 minuter på 200 grader borde räcka
Samlingsinlägg maj – rabarber. Varje månad står en ny råvara i säsong i centrum – och kring den släpper vi loss vår kreativitet och skapar en massa goda vegetariska recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.