Jag tycker om att överraska med något hembakat när jag är bortbjuden. I mån av tid givetvis. Både jag och mina nära vänner är rätt spontana, träffas då det finns någon minut över och det behöver inte vara avancerat runt oss
Strö på rikligt med Piffi allkrydda, snåla intel Häll på grädden. 140 g Kvibilleädelost. 3 dl vispgrädde. Ca 1 kg urbenad kycklinglårfilé 140 g Kvibilleädelost ca 2 msk Piffi allkrydda 3 dl vispgrädde Smör till formen Ev 1 msk mjöl
Grädda i ca 30 minuter. 140 g Kvibillegräddädel. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka i hop och blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform, ställ svalt en stund
Vispa ihop ägg,grädde och ädelost. 4 dl kokt pasta t ex skruvar (jag använde farfalle) 300 g färska eller frysta broccolibuketter 150 g strimlad skinka 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 4 ägg 2 1/2 dl Kelda Matlagningsgrädde 1 1/2 dl Arla Köket riven Kvibilleädel Gör så här Sätt ugnen på 200 grader. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min
Nu börjar det närma sig den varma goa tiden då det är dags att byta till sommarsovsäck. Det innebär också att det ställs andra krav på maten man har med sig på paddelturerna
fräscha smakkombinationer i årets sill 2012, tranbär och citrontimjan. helt rätt. När sill ligger i topp över mest sökta recept här inne, förstår jag att ni har siktet inställt på midsommar
Häll på grädde, fond och soya. 5 dl vispgrädde. 5 dl vispgrädde. Vid ett "besök" på en av mina favoritbloggar, Bara en kaka till, fick jag synd på detta receptet
500 g köttfärs2 burkar krossade tomater4 msk tomatpuré1-2 gula lökar1-2 vitlöksklyftorValfri mängd svamp, vi använde trattisar och champinjonerSalt & Peppar1-2 dl vispgrädde1-3 st squash125 g danazola1-2 dl riven ostSkiva squashen och förstek den
Vispa ihop grädden och mjölet till såsen och häll redningen i grytan under omrörning. 2½-3 dl grädde. Skala och skiva grönsakerna i tunna skivor till marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.