Det här har varit en riktigt efterlängtad helg. Planen var lite barnledig tid och lata dagar,. men så fort Viggo åkte till mormor och morfar i går morse började vår galet långa to-do-lista betas av
Vi hade just klätt på oss för att gå ut för en uppfriskande powerwalk men då öppnade sig himlen, så det var bara att ta ett steg bakåt och stänga dörren om sig
Jag har hört från några stycken att de fått reaktioner på stevia, framförallt magont och illamående, men jag har själv aldrig upplevt något liknande så jag använder det hyfsat flitigt
Njutes bäst med enbart gott smör till…. Inför påsken hade jag lite ledigt och tänkte att nu minsann – Levain är ju inget man bakar sådär på impuls, utan det är verkligen ett projekt, åtminstone första gången
Helt gudomligt god, innehåller avsevärt mycket mindre socker och, det bästa av allt, producenterna och därmed produkten samarbetar och stödjer hungerprojektet i Argentina
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Jag har nog aldrig i mitt liv gjort en egen förutom i skolan, men då skar den sig och då gav jag upp
”If you do what you´ve allways done you get what you´ve allways got”. varje tisdag är inte något du gör bara för att gå ner i vikt utan det är något du gör – punkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.