Salta och peppra leverskivorna. Vänd dem i vetemjöl så att de får en lätt pudrad yta. Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper
Vaniljsås kan vara lite knepigt att göra, men med tålamod och övning blir det en hitt. Passar till pajer, rabarberkompott eller som lager i en klassisk tårta
Stek baconstrimlorna krispiga och spara fettet. Lägg baconet åt sidan. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
1. Stek baconstrimlorna krispiga och spara fettet. 2. Lägg baconet åt sidan. 3. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Vi hade den som nyårsdessert i år och den blev väldigt omtyckt. Crème anglaise 6 port. Jag tycker att den här efterrätten har fått alldeles för lite uppmärksamhet, med tanke på hur god den var
Tina spättan om den varit fryst. Panera filéerna i mjöl blandat med salt och peppar. Lägg Milda en i kall stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Skär levern i skivor, salta och peppra. Vänd dem i vetemjöl så att de får en lätt pudrad yta. Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper
Inlägget Kalvlever anglaispublicerades ursprungligen på Delikatessboxen. Här kommer ett middagstips som jag tycker passar utmärkt såhär på en höstig söndag, och dessutom är himla gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.