Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor. Blanda kokosolja, salt och pumpakärnor. Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Skölj av pumpakärnorna och lägg i en ugnssäker form. Skölj pumpakärnorna med vatten och rensa bort allt pumpakött Lägg kärnorna i en skål, tillsätt rikligt med ljummet vatten, 1 msk äppelcidervinäger och 1 tsk salt
Denna härliga rödkålssallad med apelsin, fikon och saltrostade pumpakärnor passar t. Börja med att rosta pumpakärnorna i torr stekpanna på medelvärme tills de fått fin färg, tillsätt en nypa flingsalt
Rosta pumpakärnorna i en torr stekpanna tills de fått en gyllene yta. Skiva frukt, lök, avokado och lägg upp alltsammans i en skål, klicka över hummus och strö över pumpakärnorna - mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.