Till tomatpajen serverades parmaskinka, salami, vattenmelon och getostkräm. Jag har kommit in i någon period där det bara fylls på med en massa spännande godsaker och sötsaker som jag vill testa
Fyllning350 g körsbärstomater, delade (gärna i olika färger) 100 g fetaost, smulad 1 purjolök, sköljd och fint skivad (liten) 40 g smör 50 g surdegsbröd, tärnat 50 g svarta oliver utan kärnor, hackade 1 klyfta vitlök, fint riven 3 ägg 2 dl vispgrädde salt
Blanda smör-& rapsolja, kesella, vetemjöl och grahamsmjöl till en deg. Smula fetaosten grovt och fördela i pajskalet med hälften av de halverade tomaterna och svarta oliver
Kombinationen av söta och samtidigt lite syrliga tomater, den salta osten och rosmarin är oslagbar. Den här ljuvliga glutenfria tomatpajen måste ni bara prova
Orginalinlägget Getost- ochtomatpaj hittar du på Hälsa som livsstil. Samtidigt ville vi bjuda på god och bra mat eftersom vi tycker det är viktigt att äta riktig mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.