Servera med creme fraichesåsen. Gärna med ett glas rött. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en bunke eller dubbla plastpåsar ( mest praktiskt tycker jag)
Vi hade främmande i lördags och bjöd då på denna grekiska pyttipanna. Det är riktigt gott och perfekt bjudmat som sköter sig självt i ugnen och sen serverar man med en supergod kall vitlökssås till
Servera med creme fraichesåsen. Gärna med ett glas rött. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en bunke eller dubbla plastpåsar ( mest praktiskt tycker jag)
Svaret här hemma blev pyttipanna på stekhällen. Krydda med persilja. Pyttipanna på stekhällen. När allt är genomvarmt, knuffa ut det på sidorna medan du gör äggen i mitten
Alltså det här är ju nästan inget recept, en pyttipanna är ju så himla bra just för att den kan innehålla lite vad som helst, men oavsett ingredienser så blir den helt galet god i en Muurikka (eller annan stekhäll)
Mosa ner en banan och sockret med bären. Skiva upp blodpuddingen och stek den. Juicen är full av vitaminer, men sur, blanda ner den tillsammans med nypressade söta apelsiner
Servera med creme fraichesåsen. Gärna med ett glas rött. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en bunke eller dubbla plastpåsar ( mest praktiskt tycker jag)
Servera medblodpudding och lingonsylt. Ni äter väl blodpudding en gång per vecka nu hoppas jag. När jag gick på låg- och mellanstadiet och vi fick blodpudding i bamba hoppade jag över potatisbullarna
Pyttipanna klumpas lätt ihop med övriga helfabrikatsrätter. Men kvällarna spenderas allt oftare på uteplatsen, med grillen tänd, än inomhus med matlagning
Stek blodpuddingen och sidfläsket i smör, smaksätt med kryddblandningen. Blanda lingonen med sockret och låt stå tills lingonen tinat och sockret smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.