Först ut är den klassiska quornfärssåsen (ja, i mitt hem är den iaf klassisk, jag har lagat bolognese i stort sett uteslutande på Quorn i minst tio år eller så)
Vegetariskt/Vegetarian. Krämig quornfärssås med pasta. Februari 14, 2016 06. 52. Vi har tröttnat lite på kött här hemma så jag försöker undersöka nya vegetariska rätter
Klassikern köttfärssås och spaghetti verkar alltid gå ner i magen på den minsta familjemedlemmen. Här kommer ett upphottat recept som fick tummen upp det med
Lägg sedan på ett lager av quornfärssåsen och täck sedan med två lasagneplattor. Lägg på ett nytt lager quornfärssås och avsluta med ytterligare ett lager lasagneplattor
Lägg sedan på ett lager av quornfärssåsen och täck sedan med två lasagneplattor. Lägg på ett nytt lager quornfärssås och avsluta med ytterligare ett lager lasagneplattor
Varva nu ostsås, riven ost, bönplattor och quornfärssåsen. Förra veckan så gjorde jag en vegetarisk lasagne på bönpasta och sen använde jag även Kavli mjukost med paprikasmak i ostsåsen
Annars är det ganska stor risk att det bara blir mosigt potatismos på mosig quornfärssås. Fräs den med vitlök och rosmarin och ha därefter i din quornfärssås och koka ihop allt
övergångsmat. att gå från köttätare till vegeterian. tips och idéer. Idag hoppar vi över veckomatsedeln. Det har varit påsklov och jag har varit på resande fot, så middagarna har varken planerats eller dokumenterat
De här påsarna kan jag sedan använda som bas i köttfärssås (quornfärssås) och därmed slipper jag göra sånt där avancerat som att komma på hur jag ska krydda maten
Bred ut quornfärsrören ovanpå Rör ut philadelphiaosten i créme fraichen och bred den blandningen ovanpå quornfärssåsen i formen Strö över riven mozzarellaost
Tillaga quornfärssåsen. Blanda de förkokta auberginebitarna med quornfärssåsen i ugnsformen. Jag gillar moussaka men inte att tillaga den eftersom all matlagning som ta mer tid än dryga halvtimmen (exklusive tiden i ugnen) är slöseri med tid enligt min mening
Gulcurry med quorn, limequorn , quornfärssås, korvstroganoff med pasta, sojabullar med stekt potatis och lingonsylt, spenatsoppa med ägghalvor, ärtsoppa, pasta carbonara på fakeon (sojabacon), pasta med tomatsås och mozzarella, viltgryta (utan svamp, finns på bloggen) och lite sånna grejer äter vi väldigt ofta
Spagetti och quornfärssås vet jag inte hur många gånger jag laddat upp bilder på genom åren, men visst håller ni med om att det känns extra bra i magen (i dubbel bemärkelse) när ingredienserna till stor del ser ut såhär
) Till lunch idag blev det därför en liten pytt i panna med quornfärssås och makaroner. Jag gjorde en stor sats quornfärssås och frös in så att jag bara kan ta fram om jag skulle behöva, t ex på söndag när jag (tror jag iallafall) ska göra Quornfärsgratinerad PotatisGnocci
Sedan varvar man aubergineskivor, quornfärssås och bechamel. denna blogg. Skär upp tre st auberginer i tunna skivor, lägg på bakplåtspapper på två plåtar, ringla över generöst med olivolja, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.