By this time the fudge will be really thick and has lost its glossy shine. Scroll down for english. Om ni inte förstått det innan så är jag nästintill barnsligt förtjust i fudge
Jag läste om den här kakan hos Matklubben och kände direkt att den där kommer jag att älska. Som vanligt har jag snickrat om receptet så att det passar mig och min smak
Semla, ja nu är det dags igen. Den 12 februari, dvs tisdag nästa vecka, smäller de. Fettisdagen är för mig bara en dag om året, jag är inte personen som äter semlor flera veckor innan fettisdagen men bakverket har funnits i butik i flera veckor redan
Jag kallar det "rise and shine". RISE AND SHINE 1 port. Jag älskar verkligen over night oats. Jag äter det som frukost eller mellanmål och blandar gärna med chiafrön även om det inte är ett måste
It´s time for the kålrot to shine. Hösten är här och rotsakerna likaså. Alltid gott och alltid billigt. Jag är lite såld på kålrot, men det är väl en av rotsakerna som aldrig blir riktigt het
I had a few and it feels like my quote of croissants is now filled for a few days to come. Svärmor har varit på besök och förra helgen tog vi henne till Paris
Klas Lindberg när vi träffade honom i Årets kock-restaurangen på Gastro NordI går fick vi Årets kockbloggare och ett gäng journalister lyssna på Klas Lindberg, Årets kock 2012, och Tomas Diederichsen, Årets kock 2011 som just besökt Japan på den årliga Årets kock-vinnarresan
Nu är det säsong för den näpna färska ingefäran shin shoga. Vad passar då bättre en regnig dag som denna än att pickla ingefäran till gari i en varm lag av risvinäger ( su ) och socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.