Så jag gjorde en 3 äggs omelett fylld med lite ugnsgrillad kyckling och avokado, sallad och morot till. Som en liten sidorätt hade jag en skål med ca 2 dl turkisk ekologisk gräsbetad yoghurt (inte helt Paleo men ändå helt OK tycker jag), nektarin, hallon och macadamia nötter
Jag är knappast någon ta-seden-dit-vi-kommer-människa som nyfiket slänger mig över de lokala traditionerna när det gäller frukost för jag vill ha knäckebröd, filmjölk och gärna en kopp te så fort jag vaknar
En favoritfrukost (på delad plats med så många andra). Chokladgröt toppat med kladdig jordnötsgegga, vaniljfluff och hallon - kan det bli en bättre kombo
Allt du behöver är en bit nötkött, valfri marinad (i denna batchen på bilden hade jag teriyakisås, chiliflakes, ingefära, vitlök och svartpeppar men senare har jag använt bland annat BBQ-sås och det funkar finfint det med), en ugn och mycket fritid
(Tänk dock på att vissa ostsorter är svårare än andra att forma till bollar. I receptet rivs osten vilket gör det enklare att blanda ost av de sorter man råkar ha hemma
Eat clean. Cirka ett år efter allaandra. Men egentligen är det ju bara så att man gör en smoothie, häller den i en tallrik, istället för ett glas och sen toppar med en massa härligt goda grejer
• Blanda smeten med vallmo och citronskal och blanda tills smeten ser jämn och fin ut. Original receptet är från Cupcakes From the Primrose Bakery by Martha Swift and Lisa Thomas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.