Bråda dagar med jobb, jobb och jobb - men nu ska här firas jul. Underbara att doppa - de suger glatt upp vilket te du vill - men jag skulle nog föredra lapsang souchong före Prousts lindblomste under kyliga dagar
Servera gärna marmeladen på en kardemummaskorpa med en kopp Lapsang souchong till. En bra grundregel som sakta men säkert börjar arbeta sig tillbaka in i vårt medvetande
Bråda dagar med jobb, jobb och jobb – men nu ska här firas jul. Underbara att doppa – de suger glatt upp vilket te du vill – men jag skulle nog föredra lapsang souchong före Prousts lindblomste under kyliga dagar
Stöt saffranet noga med en sockerbit och lös upp det i smöret. Underbara att doppa - de suger glatt upp vilket te du vill - men jag skulle nog föredra lapsang souchong före Prousts lindblomste under kyliga dagar
Smaka av med salt och peppar. 1 te påse Lapsang Soushong. 1. Fräs svamp, vitlök och shalottenlöken i olja. Tillsätt buljongen, grädden, limejuicen, sojan och vinägern
Plus en kopp hett te - Earl Grey/Lapsang. Och grått grått grått. Man finner sig själv ståendes reciterandes Gustaf Frödings Gråbergssång (Stå grå, stå grå, stå grå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.