Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot ibitar, ska-lad rotselleriibitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persiljai en gryta eller tryckkokare
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivadvitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Ta av kastrullen från plattan och sila av rabarbersafteni en mindre kastrull. Idag ska jag och Felicia på presslunch på Vikinglines båt och prova deras barnmeny som Mikael Björklund tillsammans med några barn har satt ihop så det ser vi fram emot, hoppas att Felicia kommer att vara glad och nöjd under lunchen eller sova isin vagn
Jag smakade rabarbersaft för första gången förra veckan och fick en riktig smakupplevelse. Riktigtfrisk och läskande, så igår bestämde jag mig för att göra egen saft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.