Det är omöjligt att få tillfinabilder. Så det blev en mobilbild. Denna första riktigthöstruskiga söndag med regn och hård blåst kändes det helt rätt med en köttgryta
Bryn köttet i olja och placerar den idinCrock-Pot. Vilket oväder. Har ni samma snöstorm som här. Skönt att jag handlade igår och att Leif tar hand om skjutsningentill och från hockeyn så jag får hålla miginne resten av kvällen
Lunchdags och jag har tagit en liten paus i städandet för att göra våfflor. Nu är i alla fall alla julsaker bortplockade så nu återstår bara att dammtorka, dammsuga och skura, sen har vi det fint
Koka rödbetorna och skala, dela dem i kvartar eller halvor om de är stora, fördela itallrikar. Väldigt enkelt recept men mycket gott, det passar ju både som förrätt eller som ett tillbehörvidgrillen eller buffén
Lägg tillsist på de varma rödbetorna och fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Häll av vattnet och spola rödbetornai kallt vatten. Strö över pinjekärnor. Skala rödbetorna genom att gnida av skalet med händerna eller skrapa med skalkniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.