Oxfile är kanske så klassiskt det kan bli på nyår, men det kan ju vara lite kult med det med. När man lagar mat till många kan man göra det lätt för sig och laga så många komponenter som möjligt som funkar att laga dagen innan och bara värma på vid själva serveringen
Tomat- och rödbetssås. Jag gillar rödbetor, men de tar ju en evighet att koka och efter att man skalat de kokta rödbetorna ser det ut som att man utfört ett extra blodigt mord i köket
Jag har valt att servera köttbullarna med potatismos smaksatt med västerbottensost och en rödbetssås tillsammans med en något salsainspirerad sallad och nordisk pestodressing
Förutom kaffe, te och smörgåsar serverades sallad med chèvretoast och rödbetssås, lammkorv, Banana Blueberry smoothie och Fetta al latte (chokladtårta med grädde och nutella) med apelsinsallad
Rödbetssås. Rödbetssås. Kycklingen. salta och peppra kycklingbrösten. Stek dem gyllenbruna i margarin. Lägg brösten på en plåt och stek i ugn på 100 grader till innertemperaturen är 72 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.